Cibulové chutney (HOT a EXTRAHOT) 200ml
PPL: | 55/95Kč |
Zásilkovna: | 85Kč |
Dobírka | +40Kč |
Detailní popis produktu
Oficiální text výrobce: I z obyčejné cibule lze vykouzlit skvělou delikatesu.
Lahodně sladká a křupavá chuť jemně pálivé zkaramelizované červené cibule je pikantní tečkou každého pokrmu. Cibulové chutney se skvěle hodí do burgerů, sendvičů, jako příloha ke grilování nebo na jednoduché a rychlé jednohubky. Chuť zkaramelizované cibulky si prostě zamilujete.
Vhodné: na burgery, hot dogy, k paštikám nebo jen tak do svačinové bagety.
Složení: červená cibule(76%), balsamico ocet*, třtinový cukr, jablečný ocet, řepkový olej, chilli(HOT 0.3%) a (EXTRAHOT HOT 3%), zázvor.
*obsahuje siřičitany
Objem: 200ml
#GarantovanaMinTrvanlivost#
Výrobce/dovozce: Tomáš Hinduliak, Cihlářská 300, Hradec Králové 50311, IČO: 03780732
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chilli omáčky |
---|---|
MinTrvanlivost: | HOT 15.7.2027, EXTRAHOT 13.3.2027 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Huhuchilli - chuť na prvním místě!
U nás si vybere každý!
Naším cílem je vyrábět chilli produkty, tak abyste nejdříve ucítili chuť a poté pálivost. Naše výrobky připravujeme v širokém spektru pálivosti - od velmi jemných až po extrém v podobě chilli extraktu. Proto si u nás vybere úplně každý - začátečník i ocelový chilližrout! V kuchyni rádi experimentujeme, neustále hledáme inspiraci a zkoušíme propojovat typicky české suroviny s netradičními chutěmi. Postupem času jsme tedy rozšířili náš sortiment z chilli omáček na výrobu ajvaru, cibulového čatní, pyré a nakládaného chilli. Významná část naší výroby je soustředěna na kimchi.
Zaměřeno na kvalitu!
Naše chilli produkty vyrábíme z lokálních surovin, které odebíráme od regionálních dodavatelů (např. farma Ráječek Brno, zahradnictví Ferby Pasohlávky, Sady Starý Lískovec). Všechny výrobky zpracováváme ručně bez jakýchkoliv chemických dochucovadel a konzervantů. Naše HUHU produkty vyrábíme s láskou v Brně.
A jak vlastně vzniklo Huhu? Na počátku bylo chilli, jak jinak!
Jednoho krásného dne v roce 2012 se začal psát můj chilli příběh. Od kamaráda Mařena jsem dostal chilli papričku Dorset Naga, která byla tak pálivá, že ji nebylo možné sníst na jeden zátah. Rozhodl jsem se proto z této papričky vyrobit omáčku na zeleninovém základu. Výslednou experimentální chilli omáčku jsem dal ochutnat přátelům, kterým natolik zachutnala, že si ji u mě začali pravidelně objednávat. A tak to všechno začalo. A proč Huhu? Název je odvozen ze zkomoleniny mého příjmení, která vznikla ve skautu, kde jsem měl přezdívku Huhulák.
Tomáš Hinduliak