lyofilizované ovoce

9 položek celkem
jahodylyo
Novinka
50 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1245
malinylyo
Novinka
55 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1248
malinycokolyo
Novinka
60 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1263
svestkylyo
Novinka
60 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1257
bananlyo
Novinka
65 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1242
mangolyo
Novinka
65 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1254
ananaslyo
Novinka
70 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1239
boruvkylyo
Novinka
70 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1260
ostruzinylyo
Novinka
70 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1251

Lyofilizace (sušení mrazem, vymrazení, vakuové sušení či mrazová sublimace) je metoda sušení založena na sublimaci zmrzlé vody při nízkém tlaku a teplotě. Voda přestupuje z pevného skupenství (led) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k její přeměně na kapalnou fázi (vodu). Nedochází tak k poškození sušeného materiálu, které hrozí při zahrnutí kapalné fáze nebo vlivem vysoké teploty, jako je tomu při klasickém sušení.