lyofilizované ovoce

8 položek celkem
bananlyo
–23 %
50 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1242
jahodylyo
50 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1245
mangolyo
–23 %
50 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1254
svestkylyo
–17 %
50 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1257
ananaslyo
–21 %
55 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1239
malinylyo
55 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1248
boruvkylyo
–14 %
60 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1260
malinycokolyo
60 Kč

Lyofilizované ovoce - sušené při extrémně nízké teplotě a tlaku. Zachovává si strukturu, bohatou chuť, obsah minerálů a vitamínů. Je 100% přírodní, bez přidaného cukru, bez...

Kód: 1263

Lyofilizace (sušení mrazem, vymrazení, vakuové sušení či mrazová sublimace) je metoda sušení založena na sublimaci zmrzlé vody při nízkém tlaku a teplotě. Voda přestupuje z pevného skupenství (led) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k její přeměně na kapalnou fázi (vodu). Nedochází tak k poškození sušeného materiálu, které hrozí při zahrnutí kapalné fáze nebo vlivem vysoké teploty, jako je tomu při klasickém sušení.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení